قوی‌ترین طوفان خورشیدی دو دهه اخیر در در برخی کشورها باعث شفق قطبی شد طوفان خورشیدی بر ماهواره‌های استارلینک تأثیر گذاشته است بهترین لپ‌تاپ‌های گیمینگ ۲۰۲۴ + مشخصات کنسول دستی ROG Ally X ایسوس کی معرفی خواهد شد؟ آیا OpenAI موتور جستجویش را در رویداد ChatGPT معرفی می‌کند؟ معرفی بازی معمایی Tiny Room Stories + لینک دانلود اندروید و IOS نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با معرفی برگزیدگان پایان یافت اقدام نوآورانه استارتاپ مشهدی برای کمک به ناشنوایان در دریافت گواهی‌نامه رانندگی آلیس در ماتریکس | هوش مصنوعی چه نسبتی با ما و کسب‌وکار‌های ایرانی دارد؟ ویدئو | تصویر روز ناسا؛ گردش یک سیاهچاله چگونه است؟ سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در مشهد به کار خود پایان داد ثبت نام تسهیلات اقتصاد دیجیتال آغاز شد زمان رونمایی از نینتندو سوییچ ۲ رسما اعلام شد جزئیاتی جدید از پردازنده گرافیکی پلی استیشن ۵ پرو پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴ با هوش مصنوعی شارژدهی گلکسی S۲۵ ده درصد بهتر می‌شود انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود افشای مشخصات اولیهٔ Xiaomi 15 Pro ویدئو | ربات اپتیموس تسلا، مشغول کار در کارخانه خانواده آیفون ۱۷ یک عضو «اسلیم» خواهد داشت
سرخط خبرها

فناوری‌ای که عمر باتری‌ را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۴۶۵۹
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰
فناوری‌ای که عمر باتری‌ را افزایش می‌دهد
محققان دانشگاه رایس از تولید باتری‌های لیتیومی جدیدی خبر داده‌اند که عمر مفید آن‌ها سه برابر باتری‌های لیتیومی عادی است.
به گزارش شهرآرانیوز، در باتری‌های یادشده از نوعی نوار چسب و نیز گرافن برای تقویت الکترود‌ها استفاده شده است. در نهایت یک روش لیزری برای پیوند دادن این مواد و ایجاد استحکام در آن‌ها به کار گرفته شده است.
 

این روش باعث می‌شود توانایی الکترود‌ها برای ذخیره سازی انرژی در گذر زمان دیرتر کاهش یابد و در نهایت عمر مفید باتری‌های لیتیومی بیشتر شود.


معمولاً در باتری‌های لیتیومی از گرافیت در آند استفاده می‌شود. اما در گذر زمان برجستگی‌هایی در آند‌های گرافیتی موسوم به دندریت شکل می‌گیرد که باعث ایجاد اتصالی ناگهانی در باتری و گرما و چه بسا انفجار می‌شود. استفاده از نوار چسب بر روی آند جدید گرافنی و گرمادهی آن با لیزر در حد ۲۰۲۶ درجه سانتیگراد عمر و کارآیی باتری لیتیومی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.


با استفاده از این روش چسب نواری به روکشی دارای سیلیکون و اکسیژن مبدل می‌شود و گرافن نیز در سرتاسر آن پخش می‌شود. در این حالت چسب یادشده به عنوان لایه‌ای حفاظتی عمل کرده و جلوی ایجاد دندریت‌ها را نیز می‌گیرد. پژوهشگران امیدوارند در آینده‌ای نزدیک بتوانند برای تجاری سازی این روش اقدام کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->